برای تهیه کاغذی مناسب و با کیفیت، تالک بهتر است یا کائولن؟ در جواب به این سوال باید گفت که تالک به دلیل نرمی و یکدست بودن و درخشندگی فوق العاده که دارد بسیار مناسب تر است. اما برای خرید ماده اولیه با این حجم عظیم، اولین عامل مهم قیمت است تا محصول نهایی گران تمام نشود. بسیاری از کشور ها مانند آمریکا منابع غنی از کائولن دارند، بنابراین استفاده از کائولن برای آن ها به صرفه تر است تا اینکه بخواهند با قیمتی چندین برابر از کشور های دیگر تالک وارد کنند. اما برای کشور هایی مثل ایران، چین و کره جنوبی که از تولید کنندگان عمده تالک می باشند به طور 100% از تالک استفاده می کنند و در نتیجه کاغذ های مرغوب تری نیز وارد بازار می کنند. کشور هایی مانند آمریکا مجبور هستند که برای مرغوبیت کاغذ هایشان، از روکش هایی در سطح صفحه ها استفاده کنند که از تالک ساخته شده استاعتبار ما اعتماد شماست.
بایگانی ماهیانه: اکتبر 2020
کاربرد کائولن در صنعت لاستیک سازی
کاربرد کائولن در لاستیک سازی به عنوان ماده پرکننده می باشد. کائولن مقاومت در برابر سایش و صلبیت آن را افزایش میدهد. از کائولین خالص و نرم در لاستیک های نرم نظیر کاشی های لاستیکی و کائولن ناخالص در تهیه در لاستیک های سخت نظیر پاشنه و کف در کفش ها و لاستیک خودرو ها استفاده می شود. مصرف و کاربرد کائولن در لاستیک سازی موجب کاهش قیمت لاستیک میگردد. چون کائولین از لاستیک طبیعی و یا الاستومر بسیار ارزانتر است. کائولن مصرفی در صنایع لاستیک از نوع کائولن مرغوب نمیباشد.
مصرف کائولین در صنایع لاستیک سازی در سال ۱۹۹۸ معادل 1.08 میلیون تن بوده است. در طی سالهای ۱۹۹۰ الی ۱۹۹۸ مصرف جهانی لاستیک از 5.02 میلیون تن در سال ۱۹۹۱ به 6.61 میلیون تن در سال ۱۹۹۸ رسید.
این نشان دهنده رشد متوسط سالیانه ۹/۳ درصد در طی دهه ۹۰ میلادی بوده است. بر اساس گزارش راسکیل رشد سالیانه ۱ درصد برای آیندهای نه چندان دور جهت مصرف کائولن در این صنعت پیشبینی میشود.